Как точно да купите правилната селфи пръчка?

selfie stick

Има няколко главни вида селфи стикове (пръчки за селфи):

Стик за селфи с вариант bluetooth. Тази пръчка може да се използва с Android или iPhone. Има на дръжката бутон, чрез който е възможно да се направи селфи.

Стик, свързан с жака за слушалките на устройството. Тук също така е на разположение бутон, което може спокойно да използвате, за да стане снимката.

Селфи пръчка без наличието на основна функция за дистанционно задействане. Някои от точно тези устройства се предлагат с Bluetooth дистанционно.

Съветвам ви да не използвате селфи пръчка, която не предлага функция за задействане, понеже е нужно да използвате таймера на вашия собствен апарат, за да бъде направена хубава снимка. Много е възможно това дистанционно да бъде загубено, а и много трудно може да се ползва докато придържате пръчката.

Най-хубавият избор в този случай са именно тези с Bluetooth възможност, особено ако желаете да си направите селфи от още по-далечно разстояние без да използвате пръчката, като примерно го сложите до някаква стена.

Проблемът е, че може да е доста трудно да съчетаете смартфона си с Bluetooth устройството, това е доста често срещан проблем на клиентите. Освен това не трябва да забравяте да презареждате батерията на стика, като ползвате USB кабел.

Аз самия бих избрал селфи стик, който притежава кабел за слушалки, защото при него наистина няма затруднения по отношение на зареждане и съвместимост. Зарядът идващ от кабела за слушалки, дава възможност на потребителя да използва бутона. Въпреки че това решение не е от най-високотехнологичните, е наистина доста ефикасно. А и също така наистина няма да ви създаде неприятности и да бъдете наказани в Южна Корея. Въпреки това точно тези селфи стикове са по-евтина опция в сравнение с Bluetooth варианта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *