Светодиодни ангелски очи

car tuning

Формата и дизайна на светлините често правят автомобилът различна от останалите. Следното оригинално решение за подчертаване на визията на колата и допринасяне на уникална и характерна особеност на силуета е монтирането на светлини вид „Ангелски очи”.

Технологията е разработена в средата на деведесетте год. и до скоро се ползваше само при фабрични модели. С навлизането на технологиите и завишаването на производствените процеси, напълно е възможно да се вземе комплект ангелски очи, и след това да се вгради на леката кола.

При избора на въпросният тип крушчици е задължително да се прегледа възможността и съвместимостта за поставяне на въпросния модел автомобил както и с вида на фаровете, с които е снабден. Предоставят се и еднотипни ангелски очи, предназначени за повечето типове фарове, без налагането на изрязване или допълнителни модификации.

По същността си ангелските очи са рингове с често поставени във вътрешността си лампички, опасвайки самия фар. Изграждат се по 3 начина – CCFL – ползваща хладен катод, подобно на луминисцентна светлина, LED – лед крушки и RGB – последна генерация ангелски очи, като излъчват 2 пъти по-ярка светлина сравнявана с тази на CCFL модификацията. Животът им е удължен до 100 хиляди работни часа! Светлината на излъчване е в най-различни цветове.

Реално могат да се поставят като на задните, така и на предните светлинни компоненти на леката кола. Няма проблем дали те ще бъдат употребявани в частта на фаровете или мигачите.

Плюс приятния дизайн “ангелските очи” увеличават и осветяването на пътя, което ги прави освен ефектен и функционален елемент, улесняващ управлението на автомобил през неосветената част от денонощието.

Достъпната крайна цена и относително лесния монтаж на повечето фарове, правят ринговете все по-желан аксесоар за тунинг. Добро решение за освежаването и осъвременяването на вашия собствен автомобил.

Намерете цялата информация: https://autopro.bg/store/interior/avtotapitserii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *